1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
6696659

Besoekers aanlyn

Ons het 33 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

 

jacob zuma sing shoot the boer

 

Teken aan

Afrikaner

MOSLEMSE RAADSLID VAN SOSIALISTIESE PvdA UIT EMMEN GAAN ABSURDE KLAG IN DIEN TEEN UTRECHTSE PARTY VIR DIE VRYHEID IVM. 'HAATSAAIPUBLIKASIE' WAT GLO DEUR HIERDIE PARTY IN DESEMBER GEPLAAS IS

 

FAKSIEVOORSITTER MENEER RENÉ DERCKSEN: "EK VERSTAAN NIE HOE TER WÊRELD HIERDIE RAADSLID DIE PLASING VAN HAAR EIE FOTO RASSISME KAN NOEM"

Raadslid Ugbaad Killinci van die Emmense afdeling van die Party vir die Arbeid is baie vies.....vanweë 'n foto van haar, wat in Desember 2018 op die Facebookblad van die 2019 07 27 1Party vir die Vryheid van die afdeling Utrecht geplaas is. Sy stap na die regter omdat sy voel hierdie is gepubliseer om haat te saai. Nav. hierdie feit het ons 'n insiggewende vraaggesprek gehad met mnr. Renè Dercksen, faksievoorsitter van die Party vir die Vryheid afdeling Utrecht. Ons het in Augustus 2015 al die genoeë om met hom te gesels oor die feit dat sy party met sukses wal gegooi het teen die islamisering in sy stad Utrecht. Lees ook asb. by: http://afrikanervolksparty.org/index.php/media/160-artikels/6211-stok-in-die-speek-van-moslemse-organisasie.html

"Meneer Dercksen. Om maar met de eerste vraag te beginnen. Ons komt het heel vreemd voor dat het enkele feit dat een foto geplaatst werd al kan leiden tot het doen van een aangifte. Kunt u dit wat nader verklaren aan onze lezers?"

"Het is maar één keer per jaar offerfeest, maar het is de rest van het jaar slachtofferfeest in sommige kringen. Nee, ik heb er geen verklaring voor, anders dan dat mevrouw zelf ook wel begrijpt dat haar verschijning emoties oproept. Sommige reacties gingen ook te ver, die hebben wij verwijderd, maar dat je aangifte gaat doen tegen je eigen hoofd, dat is toch wel bizar. Misschien had ze wat aandacht nodig. Ik heb echt geen idee".

"Waarom liet dit raadslid pas na 8 maanden na dato van zich horen. Het lijkt ons toch dat zo'n foto niet onopgemerkt kan blijven?"

"Ik heb werkelijk geen idee. Ze is dikwijls in het nieuws geweest en daar wordt inderdaad heftig op gereageerd. Veel mensen kennen ons land niet meer terug en reageren dan fel. Dus het is inderdaad heel vreemd dat dit 30 weken na publicatie opeens zou gaan leiden tot een aangifte. Waarvan weet alleen niemand".

"Wanneer kreeg ze dit onder ogen en waarom was u toen meteen de gebeten hond?"

"Ik weet het niet. Ze zei dat ze recentelijk hierop gewezen was, waarop ze reageerde met de mededeling dat ze aangifte zou gaan doen. Het zou om te lachen zijn als het niet zo treurig was".

"Deze moslima beweerde dat de bewuste foto enkel en alleen kan zijn gepost om haat te zaaien. Wat moeten we ons daar bij voorstellen?"

"Deze foto geeft slechts aan wat er in ons land, maar in grote delen van West Europa, aan de hand is. De islamisering neemt hand over hand toe en partijen als de Partij van de Arbeid rollen er de rode loper voor uit. Zij hebben de islampartij DENK gebaard. Mannen die helemaal niets hadden met sociaal democratie, maar de PvdA kon ze goed gebruiken om de stemmen te trekken van allochtoon Nederland. Zo creëren de socialisten een nieuwe per definitie zielige groep die geholpen zou moeten worden. En daar waar de PvdA bestuurt floreert het cliëntelisme. Enerzijds Turkse wethouders die geld ritselen voor de eigen achterban en anderzijds de oude garde van de PvdA die er langzamerhand uitgewerkt wordt. Dat zag je in met name Rotterdam gebeuren. Maar meer partijen leggen de rode loper uit voor de islam: D66, GroenLinks, maar ook het CDA. Ook van een CDA-mevrouw met een hoofddoek hebben wij een foto geplaatst. Hoe bestaat het dat een Christelijke partij de islam ruim baan geeft. Dan moet je dus helemaal niets weten van de islam en van de geschiedenis".

"Ja we denken dat u daarin gelijk hebt maar wat wordt u eigenlijk aangerekend dan wel verweten?"

"Dat wij haar foto zouden hebben geplaatst om haat op te roepen. Klaarblijkelijk denkt zij dus dat haar verschijning per definitie een dergelijke emotie oproept. Daar kan ik verder weinig aan doen, anders dan dat ik zou willen dat mensen die er voor kiezen om in dit land te leven zich zouden moeten aanpassen. Dit is geen islamitisch land. Pas je aan. Als je echt in een islamitisch land wil leven dan is niemand die je tegenhoudt om daar naar toe te emigreren. Het vreemde is echter dat mensen uit islamistische landen komen waar het leven slecht is, maar dat zij diezelfde verschrikkelijke omstandigheden hier willen creëren in plaats van de vrijheid van de westerse samenleving te omarmen".

"Het komt ons voor dat je dan toch wel een heel laag zelfbeeld van jezelf moet hebben als je vind dat een afbeelding waar je opstaat zoals je eruit ziet racistisch is?"

"Nou ja, vrouwen zijn volgens het islamitische wereldbeeld natuurlijk minderwaardig, dus in die zin strookt dat wel".

"Het is bekend dat islamieten over het algemeen heel snel op hun (lange) teentjes getrapt zijn en dan bovendien heel snel in de slachtofferrol kruipen. Valt deze aanklacht volgens u ook onder deze categorie te scharen?"

"Zeker, maar ik denk dat mevrouw gewoon wat aandacht nodig had. Ik zal binnenkort eens aan de regionale televisiezender RTV Drenthe vragen of ze eigenlijk wel aangifte heeft gedaan of dat het gewoon een wat treurige manier is geweest om aandacht te krijgen".

"We vernamen van u dat u regelmatig de twijfelachtige 'eer' ten deel valt om met uw hoofd op allerlei pro-islam sites te prijken met naam en toenaam en daarbij ook nog eens voor van alles wat mooi en lelijk is wordt uitgemaakt. Heeft u weleens overwogen om de beheerder van zo'n website of groep voor de rechter te dagen wegens belediging of smaad?"

"Nee joh. Er is zo’n clubje dat heet Kafka en die publiceert allerlei onzin over iedereen die van de Partij Voor de Vrijheid of van het Forum voor Democratie is. Die moet je verder geen aandacht geven. Dat is echt te veel eer voor ze".

"De politiek correcte media die er als de kippen bij waren hebben u bevraagd , maar u ging niet tot nauwelijks in op hun vragen. Waren deze dusdanig van aard dat u op voorhand al de spreekwoordelijke Zwarte Piet toegespeeld kreeg?"

"Nou ik dacht dat ze zelf wel de onzinnigheid van dit verhaal zouden inzien, maar ze namen het serieus. Dat op zich was natuurlijk al idioot. Je vraagt dan toch vooral als journalist aan zo’n mevrouw: “Gaat het wel helemaal goed met u?”

"Hebben zij, ondanks dat u terughoudend was en hun uiterst summier informeerde, toch gemeend over deze zaak te moeten berichten en indien het antwoord ja is, werd dit naar waarheid naar voren gebracht?"

"Ik heb er nauwelijks woorden aan vuil gemaakt, dus daar is dan ook naar verwezen. Maar het feit dat ze überhaupt aandacht gaven aan een dergelijk ridicule uitspraak zegt natuurlijk wel wat over de insteek van een aantal van deze journalisten. Sommigen, vooral zij die mij een beetje kennen, begrepen de onzinnigheid van de aangifte, maar zo’n manneke van RTL Nieuws zat maar door te zeuren, terwijl hij mij ook niet duidelijk kon maken waar het nou precies over ging".

"We komen even terug op dit raadslid. Wat bezield een van oudsher politieke partij als de PvdA, die in het verleden er prat op ging in de eerste plaats op te komen voor de arbeidersklasse, om massaal moslims welkom te heten binnen hun gelederen. Met andere woorden: wat zou hun motivatie kunnen zijn om dit te doen?"

"Ze willen een nieuwe groep zielige mensen aan zich binden, nu de kiezers van oudsher de partij hebben verlaten. Een gewone man of vrouw heeft dan ook helemaal niets meer te zoeken bij linkse partijen. Juist zij ervaren de negatieve kanten van de massa-immigratie. Juist zij voelen zich een vreemdeling in hun eigen straat. Zij moeten vluchten uit de volkswijken van vroeger. Nee, vroeger was de gewone man links en de elite rechts. Nu is het precies andersom.
Maar de PvdA is blijkbaar bereid om alles waar ze als seculiere sociaal democratische partij voor stonden aan de kant te gooien voor allochtone stemmen".

"Meneer Wilders werd in 2014 om een heel onschuldig antwoord, en we doelen dan op het befaamde 'minder, minder, minder Marokkanen' al voor de rechter gedaagd. Zal dit lot u nu ook treffen ondanks het feit dat u na enige tijd ongepaste reacties die na de publicatie verschenen verwijderd heeft?"

Ze zijn bij het Openbaar Ministerie en in de hele justitiële keten totaal de weg kwijt, maar zo achterlijk zullen ze het toch niet maken. Maar je ziet aan het proces tegen die heldhaftige blokkeerfriezen dat ze ver willen gaan. We hebben in Nederland twee rechtsstaten. Één voor links en één voor rechts Nederland".

"Heeft de Tweede Kamer fractie van de PVV reeds vragen gesteld over deze kwestie?"

"Nee, volgens mij niet. Het gaat helemaal nergens over natuurlijk".

"Hoe gaat het nu met u en uw fractie sedert ons laatste vraaggesprek en kunt wellicht iets vertellen over wapenfeiten?"

"Wij hebben nog slechts 2 zetels in de provinciale staten van Utrecht. Dat is teleurstellend te meer daar wij, althans dat horen wij van alle kanten, uitstekend 2019 07 27 2politiek bedrijven en altijd op inhoud oppositie voeren. Één van de zaken waar wij al 8 jaar voor pleiten is dat de reserves niet telkens tussen allerlei potjes moeten worden verdeeld. Ik heb dat altijd balletje balletje genoemd. Nu worden er stappen gezet om inderdaad meer via de algemene reserve te begroten. Technisch verhaal, maar het maakt de financiële huishouding beter inzichtelijk.
En er zitten weer veel nieuwe Statenleden en de ook de nieuwe Commissaris van de Koning is nieuw en die beginnen al te hyperventileren als je het woord islam noemt. Ook zij zullen er aan moeten wennen dat wij geen blad voor de mond nemen. Het is bijvoorbeeld bizar dat bij alle provinciale thema’s er niet gesproken kan worden over de massa-immigratie, terwijl die toch echt een zeer belangrijke oorzaak is van de problemen waarmee de provincie geconfronteerd wordt. Wegen, woningbouw, natuur, als er meer mensen komen heeft dat op al die thema’s effect, maar wee je gebeente als je het benoemt".

"We willen u wederom hartelijk danken voor uw tijd en moeite en wensen u heel veel zegen op uw belangrijke werk".

"Heel graag gedaan en ik wens u dit eveneens".

Gaan ook asb. kyk op die PVV se webwerf by: http://www.pvv-utrecht.nl/

 

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie