1 2 3c

Totale besoekerstal

Artikels vertoon Trefslae
7436554

Besoekers aanlyn

Ons het 62 gaste en geen lede aanlyn

 

  Videos en Toesprake

St Helena projek 200

Teken aan

Afrikaner

NEDERLAND ONS LAND

nijmegen 2

MEV. ELISE JAARSMA: 'EK HET DIE BOEK 'NEDERLAND ONS LAND' GESKRYF OM MENSE TE WYS OP DIE GROOT GEVAAR VAN DIE ISLAM IDEOLOGIE".

"Ek het in my boek g'n doekies omgedraai nie want dit is baie belangrik dat ieder die waarheid weet wat aangaan"

Ons het 'n insiggewende vraaggesprek in die Nederlands met 'n skrywer uit die Nederlandse stad Nijmegen, wat as skuilnaam Elise Jaarsma gebruik. Ons sal haar vrae stel oor sowel haar eerste as haar tweede boek en oor haar siening wat die islamisering en reënboognasie betref.


 

"Mevrouw Jaarsma wanneer besloot u uw eerste boek te gaan schrijven?"


"Ik schrijf al een jaar of twee stukken op Facebook om de Nederlandse bevolking wakker te schudden, en een vriend stelde voor om dit in boekvorm te laten uitkomen. Dat leek me een heel goed idee, ook gezien het feit dat niet iedereen Facebook, Twitter of VK.com heeft en zodoende is mijn boek: Nederland, ons land! ontstaan. (ISBN 978-90-827632-0-1)

"Kunt u de lezers iets vertellen over de inhoud?"


"Dat kan ik zeker. Wat beschreven wordt in het boek zijn de feiten die de islam in onze samenleving heeft gebracht. De waarheid die niet verteld mag worden door het politieke kartel in Den Haag dat sinds 1975 (resolutie van Straatsburg) de islamisering van ons land in gang heeft gezet. Er worden sinds die tijd miljarden uitgegeven om in ons land die zogenaamde godsdienst te bevorderen en te promoten. De invloed van deze dikwijls barbaarse mensen met hun middeleeuwse normen en waarden zijn dagelijks zichtbaar in onze maatschappij, en in de rest van de wereld en dit verwoord ik in mijn boek. Door de Europese Unie worden miljarden uitgegeven om middels de media de bevolking te doen geloven dat de islam iets positiefs is".

 

"Wanneer komt uw tweede boek uit en welke titel geeft u het?"

nijmegen"Mijn tweede boek is in de maak en komt waarschijnlijk de eerste helft van november uit. Het gaat wellicht dezelfde titel krijgen, alleen met dan groot gedrukt deel 2 erop. Het gaat o.a over de pedofilie die inherent is aan de islam. Het is namelijk heel gewoon dat meisjes van 9-10-11 jaar trouwen met een man van middelbare leeftijd en deze meisjes, kindbruidjes, overleven soms de eerste huwelijksnacht niet.

Ook schrijf ik over het salafisme, de “zuivere” islam waar veel moslims naar leven en die is gebaseerd op de ideeën van een pedofiel. Verder over de omvolking, het Coudenhove-Kalergi plan, de blauwdruk voor het hedendaagse multikulti beleid dat in 1923 het levenslicht zag, de ophef over de zogenoemde bivakmutsmannen die een paar maanden geleden op het dak van een Amsterdamse salafistische school stonden uit protest ,en over het wanbeleid vanuit Den Haag. Ze lijken vergeten te zijn dat ze daar gekozen zijn door het Nederlandse volk en daar ook zitten vóór hun".

 

"U vertelde ons dat u deze geschreven heeft om een ernstige waarschuwing te doen uitgaan naar degenen die maar niet kúnnen of willen begrijpen dat een multiculturele samenleving een utopie is die alleen in de hoofden van links bestaat. Zouden de politiek correcten gevoelig zijn voor de argumenten die u in uw boeken naar voren brengt om zo'n soort maatschappij te verwerpen?"

 

"Ik denk dat, als ze in alle redelijkheid openstaan voor een andere zienswijze en de feiten en consequenties niet ontkennen van de islamitische asielinvasie in Nederland en andere “open grenzen” landen in de EU, ze gevoelig zullen zijn voor wat ik aandraag. Hopelijk zien ze in dat de realiteit anders is dan dat wat ze zouden willen bereiken met de multiculturele samenleving. De islam heeft namelijk al 1400 jaar hetzelfde voor ogen,  en democratie, vrijheid, integreren en respect voor gelijke rechten van de vrouw komen niet voor in dat plan. De islam wil domineren en de sharia opdringen en dat is reeds terug te zien in alle landen waar ze islamitische gelukzoekers hebben opgenomen".

 

"Hoe is het in uw stad Nijmegen gesteld met de islamisering?"

"Niet best op z'n zachtst gezegd. Ook in Nijmegen, een erg linkse stad die bestuurd wordt door een burgemeester die geen openheid van zaken geeft en bezwaren van bewoners gewoon van tafel veegt, schieten de moskeeën als paddenstoelen uit de grond.

Er is nu sprake van een nieuw te bouwen megamoskee op het Jonkerbosplein, die o.a gefinancierd gaat worden door Dyanet, wat letterlijk betekent: Presidium van godsdienstzaken. Dit presidium staat onder direct toezicht van de eerste minister van Turkije. De imams die door Dyanet worden uitgezonden en die de wekelijkse preken die vanuit Ankara aangeleverd worden, in de Nederlandse moskeeën verzorgen, zijn dus gewoon overheidsdienaren van Erdogan. In deze preken wordt de haat tegen niet- of anders gelovende aangewakkerd en de integratie tegengewerkt. Al met al betekent dit dat we nóg harder moeten vechten voor het behoud van ons land en cultuur".

"Is dit zichtbaar in het leven van alledag?"

"Dat is zeker zichtbaar in het straatbeeld van Nijmegen. Veel mannen lopen in jurken, en vrouwen in gewaden.  Van sommigen zijn alleen de ogen zichtbaar. Er zijn veel Shisha 'winkeltjes' waar waterpijpen te koop zijn en de criminaliteit is flink gestegen. Ook is het aantal overvallen op winkels enorm toegenomen en de binnenstad is daardoor een stuk onveiliger. Er zijn basisscholen waar blanke Nijmegenaren hun kinderen niet heen willen sturen omdat deze dan uitgescholden en gediscrimineerd worden. Het grootste gedeelte van de kinderen op deze scholen is van niet-Nederlandse oorsprong".

"Een linkse meerderheid van D66-SP-GL en PvdA domineert de gemeenteraad. Komt dit naar uw idee tot uiting bij zaken die verband houden met diversiteit?"

"Jazeker, Er wordt geen gelijke kappen, gelijke monnikenbeleid gevoerd. De diversiteit wordt ons, om het maar even zo te zeggen, door de strot geduwd. De gemeenteraad hoort nooit een tegengeluid en daardoor kan de subsidieverstrekking voor islamitische doeleinden er makkelijk doorheen gesluisd worden. Antifa, de organisatie die in sommige landen wordt gezien als een terroristische organisatie en gesponsord wordt door George Soros, zit bijvoorbeeld in een door de gemeente gesubsidieerd pand. Een  islamitische ondernemer komt eerder in aanmerking voor een horecaonderneming plus de daarbij horende vergunningen en zal met minder controles te maken krijgen dan de gewone Nijmegenaar. Daarom zou er wat mij betreft ook een meer rechts georiënteerde politieke partij moeten komen die hard voor Nijmegen en de Nijmegenaren knokt en die wat tegengas gaat geven aan deze eenzijdig samengestelde gemeenteraad".

 

"U heeft aangetoond dat u een strijdvaardige vrouw bent die niet van wijken weet en voor de volle honderd procent of zelfs nog meer, opkomt voor de Nederlandse samenleving. Kunnen we stellen dat Kenau Simonsdochter Hasselaer uw grote voorbeeld is?"

 

"Ik ben zeker strijdvaardig en dat is ook nodig vind ik. Het gaat namelijk om óns vaderland, om de toekomst van onze (klein) kinderen.  Zij verdienen het om op te groeien in een veilig en vrij land waar ze kunnen genieten van de Nederlandse cultuur en tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet, Kerstmis en Pasen.

Uit de geschiedenis blijkt dat Kenau Simonsdochter Hasselaer een moedige vrouw was die zich teweer stelde tegen de Spaanse bezetters, en dikwijls ook als boegbeeld voor de vroegere emancipatie wordt genoemd. Voor die emancipatie is ook gevochten door vele andere dappere vrouwen.  Thans met de toename van de islam in onze maatschappij, wetende dat de islam de gelijke rechten van de vrouw niet respecteert, lijkt het alsof we teruggaan in de tijd. Ik moedig dan ook elke vrouw aan om in opstand te komen tegen de islamisering en de onderdrukking die dat automatisch met zich meebrengt".

"Om op de titel van uw boek terug te komen. Denkt u dat het mogelijk is om Nederland weer ons land te laten zijn en hoe zou dat bewerkstelligd kunnen worden?"

"Dat lijkt me zeker mogelijk al zal dat nog wel wat voeten in de aarde hebben. Er zal een politieke zifting in Den Haag moeten plaatsvinden. Weg met al die eurofiele politici die voor een grote tweedeling hebben gezorgd in Nederland. In plaats daarvan mogen onder andere de Partij voor de Vrijheid en het Forum voor Democratie samen het stokje overnemen. Er zijn politici nodig die wat nationalistischer ingesteld zijn en die wél de belangen van de Nederlanders willen behartigen. Geen politieke correctheid meer want je kunt een land niet regeren met alleen maar gevoel. Je zou het moeten leiden als een bedrijf. Niet langer de islamitische bevolkingsgroep voortrekken en de Nederlanders discrimineren".

Mijns inziens zouden de grenzen gesloten moeten worden. Dit is ook goed voor de werkgelegenheid. Voorts zouden er gestructureerde identiteitscontroles uitgevoerd worden wat dan betekent dat alle illegalen ons land zouden moeten verlaten, Voor de risicogevallen en jihadstrijders zouden we in afwachting van hun proces, snelrecht kunnen toepassen of tot de terugreis opgesloten moeten worden. Het zou de veiligheid in Nederland al een stuk verhogen. Natuurlijk moeten we ook uit de EU stappen. Dit is immers de aanstichter van al het kwaad.  Ze streven naar een totale controle over ons land en haar bevolking. Naar mijn idee zou een Nexit zeker bij helpen. Ik zie dit nog liever vandaag gebeuren dan morgen".

"We danken u hartelijk voor dit vraaggesprek en wensen u alle succes in uw strijd om Nederland weer terug te winnen".

"Heel graag gedaan".

 

 

ns: U kan hierdie boek bestel by: http://www.boekenbestellen.nl/boek/nederland-ons-land/23580

 s1

 d1

 sw1

 v1

Haat Spraak  

 

Volkstem Vorige Uitgawes Advertensie